+358 50 514 1236
info@sporttroops.fi

Vesiliikunta & uimahallin vuokraus

Sport Troops

Liikuttavan hyvää yritysliikuntaa

Ota Yhteyttä

Sport Troopsin uintikurssit yksityisille

Kuluttajaliikuntapalvelumme löytyvät jatkossa osoitteesta: www.sporttaamo.fi. Tervetuloa kevään parhaimmille uintikursseille!

Yksityiset uintikurssit yrityksille

Tarjoamme yksityisiä uintikursseja yrityksenne henkilöstölle.

Kuntouintikurssi 12x

Käydään läpi uintilajien tekniikat ja innostetaan upean kuntolajin pariin!

Hydrobic –vesijumpparyhmä 12x

Tehokasta ja kaikille sopivaa veden vastusta hyödyntävää aerobista liikuntaa!

Vapaauinnin tekniikkakurssi 12x

Opi vaparin sujuva tekniikka ja volttikäännös! Kunto kohenee huomaamatta samalla.

Tähtäimessä triathlon –kurssi 12x

Tavoitteelliselle kuntouimarille suunnattu kurssi, oli tähtäimessä triathlon tai ei, tämä kurssi sparraa kuntoa ja tekniikkaasi aivan uudelle tasolle!


Muu sisällöltään räätälöity vesiliikuntakurssi

Hinnat alk. 180e / h (+alv 10%), joka tyypillisesti jaetaan osallistujien omavastuuosuuden ja työnantajan maksaman osuuden kesken. Me vastaamme ilmoittautumisjärjestelmästä ja omavastuuosuuksien laskutuksesta. Omavastuuosuudet on mahdollista maksaa myös Smartum –seteleillä tai vastaavilla liikuntaetuuksilla, tai yleisimmillä pankki- & luottokorteilla. Työnantajan osuus laskutetaan sovitusti yritykseltä.

Oma uimahallivuoro

Tarjoa yrityksesi henkilöstöllesi erilainen liikunta- & virkistysetuus vuokraamalla uimahalli yksityiskäyttöön edullisesti. Vuokraamme Kilon Ritarin uimahallia Espooossa (Kutojantie 2, 02630 Espoo)

Yksityisen uimavuoron varaaminen työntekijöillenne on erinomainen tapa tarjota liikunta- ja virkistysetuuksia. Hallin vesiliikuntavälineet ovat vapaassa käytössänne ja voitte halutessanne yhdistää tilavuokraan yllä mainittuja uinti- ja vesiliikuntakursseja tai laittaa soimaan rauhoittavaa musiikkia hallin AV-laitteista. Yksityisvuoroon kuuluu uimavalvoja, joka opastaa myös tilojen käytössä. Myös työntekijöiden perheenjäsenet ovat tervetulleita!

 

  • Hinta alk. 120 €/h (+alv 0%). Mahdollisuus soveltaa osallistuvien työntekijöiden kesken jaettavaa omavastuuosuutta, jonka laskutuksen me hoidamme.
  • Räätälöity liikunnallinen sisältö, mahdollista sisällyttää mm. uinnin introtuntia, vesijumppaa, hengenpelastusopetusta, saunajoogaa, InBody-kehonkoostumusmittaukset, First Beat -hyvinvointianalyysit, hyvinvointi- & ravintoaiheiset luennot jne.
  • Mahdollisuus järjestää juomat & catering sekä mahdollinen muu ohjelma itse tai meidän kautta
  • Tarjous tehdään erikseen yhdessä määritetyn sisällön & arvioidun osallistujamäärän perustella

Uimahallin vuokrauksissa teitä palvelee:

Maija Möttönen
maija(at)sporttaamo.fi
+358 50 340 5692

Ota yhteyttä

Tilaa demo-tunti yrityksellenne!

Löytyykö teiltä omat liikuntatilat, mutta loistava ja ammattitaitoinen palveluntuottaja puuttuu? Haluatte maksaa liikuntakurssit esimerkiksi liikuntaetuuksilla? Puuttuuko teiltä omat liikuntavälineet?

Olemme valmiita tarjoamaan demo-tunnin yrityksellenne. Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiselle!

Ota yhteyttä!

Copyrights: Sport Troops Oy / Web-design: Luontimo